Avaliações de Croissanterie Vittorio Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
F
23 setembro 2022

Prijs-kwaliteit. Broodje is flauw en niet vers.

B
15 setembro 2022

Heeeeeerlijke broodjes gegeten!!

Diana
12 setembro 2022
Lisa
11 setembro 2022

Ik weet dat perfect haast onmogelijk is, maar Vittorio is toch wel echt mijn favoriet! Heerlijke broodjes & vooral de tomatensoep ben ik altijd erg gek op. Aanrader dus!

Simone
5 setembro 2022

Goede service en binnen de gestelde tijd. Superrr

.Visser
4 setembro 2022

Had een broodje besteld zonder ananas. En weer ging het mis. Vervolgens smaakt het broodje naar de ananas. Beetje jammer van mijn geld.

Onbekend
3 setembro 2022
Ravelino
30 agosto 2022

Heerlijk zoals altijd en bezorging volgens planning

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
27 agosto 2022
Tiny
24 agosto 2022

Heerlijke salade, vers en op tijd bezorgd. De smoothies waren echt top! Ik mistte er een broodje of wat croutons bij.

Britt
24 agosto 2022

Altijd erg tevreden over de broodjes! Het wachten is het waard.

Riemersma
14 agosto 2022

Een warm stokbroodje met ham en kaas besteld. Was erg lekker rijk belegd en ook deels goed krokant. Duurde een uurtje maar was het wachten waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Onbekend
14 agosto 2022
Schleiffert advies en ondersteuning
1 agosto 2022

Helaas miste we de wel betaalde karnemelk. Het was wel erg lekker.

Rodenburg
31 julho 2022

Heerlijke broodjes, helaas lange wachttijd (90min)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gjaltw
25 julho 2022

Prima.

Tempelman
21 julho 2022

De broodjes waren niet knapperig , maar een beetje zompig. De belegging was royaal, maar de smaak van de broodjes met verschillend beleg te weinig verschillend.

Ineke
19 julho 2022

Het was heerlijk en ook nog eens super snel bezorgd dus helemaal perfect.

Onbekend
17 julho 2022

Nvt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine Rietveld
15 julho 2022

Heerlijk!

Antje
14 julho 2022
Cristianne
6 julho 2022

Weer een heerlijke lunch gehad!

Esther van Amelsfort
30 junho 2022

De lunch was Keurig verzorgd en precies op tijd bezorgd!

Sandra
24 junho 2022

Altijd lekkere broodjes!

Errol
21 junho 2022
Larissa
19 junho 2022

Heerlijke broodjes!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jansema
17 junho 2022

Nvt

Jansema
12 junho 2022

Nvt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F
11 junho 2022

Ik vind het belachelijk dat als ik om 10:25 een bestelling plaats ik te horen krijg dat dat een uur gaat duren. Voor mij nooit weer!

Thea
10 junho 2022

Uitstekende en smakelijke lunch, voor herhaling vatbaar

Erwin
7 junho 2022

Lekker als vanouds. Mooi op tijd bezorgd. Wel vreemd dat er ananas op de panini ham kaas zat.

Jansema
29 maio 2022

Nvt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Regina
27 maio 2022
anoniem
26 maio 2022
MF
25 maio 2022
Rubert
21 maio 2022

Top eten!!

Mel
21 maio 2022

Helaas zat het gratis of het betaalde flesje jus d'orange er niet bij. Aangezien ik voor €42 euro heb besteld mag je toch wel verwachten dat jeje hele bestelling ontvangt..

Tineke Rienks
20 maio 2022

Het was super lekker en mooi op tijd. De broodjes die warm moesten zijn waren nog zeer goed van temperatuur en kwaliteit. de bezorger was zelfs iets te vroeg, maar dat was geen probleem !!

Dave
20 maio 2022

Heerlijke clown powers

Julia van der Meer
13 maio 2022

Duurt langer dan een uur, voor de kwaliteit van het eten is dat het zeker waard. Maar zou nog beter zijn als het iets sneller kon :)

anoniem
13 maio 2022
Diana
9 maio 2022

Het was erg lekker en de prijs waard

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grupstra
8 maio 2022

Bezorging duurde anderhalf uur. Had sla bijbesteld tegen betaling maar dit helaas niet gekregen. Broodjes wel heerlijk zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijke
8 maio 2022

Het is altijd super goed bij jullie. Vandaag was het erg slecht. Het brood was niet goed afgebakken niet krokant en net alsof het heel oud was. Carpaccio ook niet op smaak heel anders dan we gewend zijn. Stokbrood beenham was echt smotsig vies klef brood. We hebben het helaas niet lekker kunnen op eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janet
8 maio 2022

Heerlijke broodjes!

Kim
6 maio 2022

Altijd zijn de broodjes top maar helaas deze keer was het wat minder. Clownpower was hard als of deze te lang in de oven had gezeten en croissantje kaas was donker van kleur en de kaas aan de buitenkant was keihard en binnenkant bijna niet gesmolten. Ik snap heel goed dat op Bevrijdingsdag vast druk was maar toch….

Lilian
6 maio 2022

Lekker snel en heerlijk

Brenda
3 maio 2022

Vanaf 1994 al een trouwe klant van jullie en met reden! Het eten was weer heerlijk!

Martine
3 maio 2022
Kyle
30 abril 2022

Lekker broodje eten nou. Is goei kwaliteit.

Lilian
29 abril 2022

Snel en heerlijk!

PyraSied
29 abril 2022

Heerlijk zoals altijd. Een aanrader. Bedankt!

anoniem
27 abril 2022
Leeuwarden
25 abril 2022

Altijd goed! Heerlijke broodjes heerlijk vers!

Onbekend
24 abril 2022
Viktor
20 abril 2022

Al 2 jaar staat Vittorio klaar voor mij en m'n kater. Het was weer goud.

de Haan
17 abril 2022

Normailter alles perfect maar nu was de ananas door het broodje Hawaï gevlogen en droop het sap er nog vanaf. Het broodje 'pittige kip' was verre van pittig helaas maar juist heel erg zoet. Wel op tijd bezorgd door een nette jonge dame.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
13 abril 2022

Snel en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Broodje was goed warm en de smoothie erg lekker.

Errol
4 abril 2022
Jansema
3 abril 2022

Altijd lekker en de bezorging was snel binnen een half uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Rinse van der Wal
1 abril 2022

Italiaanse bol was wat vervormd en daarom moeilijk te eten. Wel erg lekker overigens

anoniem
1 abril 2022
Martijn
27 março 2022

Super service en heerlijke broodjes.

M
27 março 2022
Onbekend
27 março 2022
Gerda
25 março 2022
Anoniem
22 março 2022

Heerlijk genoten van de broodjes ook het glutenvrije broodje was lekker!

Ravelino
18 março 2022

Heerlijke Clown power...als vanouds, tijdig bezorgd...heerlijk!

JM
15 março 2022

Ik had gevraagd of het broodje langer gebakken kon worden, helaas niet gebeurd. En zat haast geen ananas er op. En het andere broodje had een vreemd smaakje. Wel compliment aan de bezorger!

Blue and Red
15 março 2022

Nog steeds de beste croissanterie van Leeuwarden 👌🏽

Anoniem
11 março 2022
Evelien
8 março 2022

De vegetarische broodjes graag een volgende keer gescheiden aanleveren. Verder was het weer overheerlijk!

7 março 2022

Beste broodje ooit

Bianca Jurna
4 março 2022

Heerlijk gegeten!

Gerrit
27 fevereiro 2022

Vind bijna 1,5 uur wel veel te lang duren. Broodjes zijn overigens lekker. Het croissantje is smaakvol en goeie textuur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Onbekend
27 fevereiro 2022

Niks op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matthijs
27 fevereiro 2022
Voorsprong Marketing
25 fevereiro 2022

Heerlijk broodje en heerlijke gratis jus d'orange. Ik heb genoten. De bezorging ging prima, duurde iets van 45 minuten. Zeer vrolijke bezorger!

Linda / GlasConstruct
25 fevereiro 2022
Sandra
20 fevereiro 2022

Goede broodjes en ook warm afgeleverd. Op de website stond dat je een gratis jus d’orange erbij zou krijgen. Die heb ik niet gezien.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
16 fevereiro 2022

1,5 uur gewacht op 2 simpele broodjes. Ik woon binnen 3,5 km van Vittorio Het is druk,geen personeel en corona Allemaal prima maar ik bestel er niet meer. Nogmaals prima dat het druk is maar geef dat dan even aan.

Astrid
16 fevereiro 2022

Super lekkere broodjes. En bezorging was top. Vrolijke jongen. En ook binnen de tijd dan dat aangegeven was. Zeker 1 van mijn favorieten!

Marijke
15 fevereiro 2022

Altijd top!

J vd harst
14 fevereiro 2022

Super heerlijke vers gemaakte broodjes , ik kijk er elke keer weer naar uit om te bestellen . Top kwaliteit en zeer betaalbaar gelukkig

Margriet
13 fevereiro 2022

Heerlijk eten en op de aangegeven tijd bezorgt top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brenda
11 fevereiro 2022

Heerlijke broodjes zoals altijd en eerder bezorgd dan de verwachte bezorgtijd

Chantal
10 fevereiro 2022

Heerlijk! Altijd lekker!

Myrte
7 fevereiro 2022

Hele vriendelijke bezorging en lekkere verse broodjes, top!

Jansema
4 fevereiro 2022

De komkommer overheerste en teweinig tonijn

Jansema
3 fevereiro 2022

Niks op aan te merken zoals altyd

Tessa Frölich
2 fevereiro 2022

Heerlijke broodjes, maar helaas was de smoothie in de tas omgevallen.

Karin
2 fevereiro 2022
G.Post
1 fevereiro 2022

Heerlijke broodjes, zeer snel bezorgd. Kan niet beter! Onze complimenten.

Nieuwhof
30 janeiro 2022
LL
29 janeiro 2022
't Pannekoekschip
25 janeiro 2022

Tijdens een dagje grote schoonmaak voorafgaand aan de heropening eens een keer niet zelf een broodje gemaakt, maar een heerlijk broodje besteld! Het was de eerste keer en dik tevreden.... zal zeker niet de laatste keer zijn. Top mensen!!

M Visser
22 janeiro 2022

Wij komen denk ik 25 jaar bij Vittorio en ze zijn nog steeds heerlijk. We genieten er telkens weer van en ook de volgende generatie is er erg enthousiast over.

Piet
21 janeiro 2022

Gelieve de huidige vittorio's secret, met pastrami en honing mosterd saus, als standaard broodje op de kaart te zetten.

Zwier
20 janeiro 2022

Heerlijke broodjes en snelle service!!

Jimmer
18 janeiro 2022

Zelfde verhaal na elke bestelling: super lekker, altijd warm, goed ingepakt, beste broodjeszaak van Leeuwarden.

Camila
17 janeiro 2022

Heerlijk belegde broodjes en fijne service!

Geertje
15 janeiro 2022

Beste lunchroom van leeuwarden

Paulette
15 janeiro 2022

Wederom heerlijk!

Thom
15 janeiro 2022

Goed zoals altijd

Schleiffert Advies en Ondersteuning
10 janeiro 2022

Exact op tijd, heerlijk eten, broodjes warm, drinken koud, naar boven gebracht in een verzamelgebouw. Klasse!

Gjalt W
9 janeiro 2022

Anderhalf uur op 4 broodjes moeten wachten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Top
8 janeiro 2022
Rick
8 janeiro 2022

Lekkerste broodjes van de stad. Snelle bezorging. Altijd vriendelijke mensen!

H. B
7 janeiro 2022

Zeer goed verzorgd en lekker ook zeer attent. Door foutmelding via ideal was bestelling twee keer geplaatst en afgeschreven. Attent dat Vittorio dit opmerkte en hierover belde en zorgt dat geld weer teruggestort wordt.

:)
6 janeiro 2022
vdP.
2 janeiro 2021

Heerlijke broodjes, goede bediening! Tot de volgende keer.

Chris
2 janeiro 2021

Heerlijk knapperig en goed belegd broodje. We hadden de Old Dutch, vonden alleen dat de oude kaas wat pittiger mocht zijn. Proefde niet echt als oude kaas. Op zich alles perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine
31 dezembro 2021

Heerlijke lunch.

Rob
31 dezembro 2021

Kwaliteit zoals altijd goed. Er werd aangegeven dat bezorging vanwege drukte langer kon duren. Vriendelijke bezorger aan de deur.

Vincent
30 dezembro 2021

Beste broodjeszaak in de stad!

El
29 dezembro 2021

Lekkerste broodjes van Leeuwarden!!

Thom Kamminga
26 dezembro 2021
Sonja
25 dezembro 2021

Het was erg lekker zag er goed uit. We hebben gesmuld

Martin Nijboer
25 dezembro 2021

Het eten was zalig en meer dan voldoende. Heeft de kerstlunch helemaal top gemaakt

H
25 dezembro 2021

Brood was te hard gebakken. Sommige stukken beenham waren zwart

Bar
24 dezembro 2021

Lekkere broodjes, alleen jammer dat sommige niet meer op het menu staan.

Sas
23 dezembro 2021

Koud en nat (zwetterig) kwam het niet knapperig afgebakken broodje aan

Sandra
23 dezembro 2021

Altijd top!

Camila Santos
19 dezembro 2021

Heerlijke broodjes en de smooties doen me denken aan mijn jeugd tijd ☺️

Charlotte
19 dezembro 2021
Carla van der Zee
17 dezembro 2021

De heerlijkste broodjes, geweldig op tijd geleverd. TOP!

Karin
17 dezembro 2021

Top snel bezorgd en lekker gegegeten, heerlijke smoothie.

Anoniem
13 dezembro 2021

Broodjes waren weer lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grejanne
12 dezembro 2021
Kyle
9 dezembro 2021

Bezorger was weer tegek!

Karin
9 dezembro 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten ;-)

Rico
5 dezembro 2021

Heerlijk ontbijt ontvangen. Goed eten en snelle en juiste bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margreet
3 dezembro 2021
Karin
3 dezembro 2021

Sneller bezorgd dan gepland. Vriendelijke bezorg(st(er. Lekker gegeten ;-)

Rodenburg
30 novembro 2021

Top!

Sabrina
30 novembro 2021

Mooi op tijd bezorgd en alles klopte. Was erg lekker en bedankt voor de gratis flesje jus d’orange 👍🏻🙂

de Vries
25 novembro 2021

Helaas 75 minuten moeten wachten op onze broodjes

Nina
24 novembro 2021
Sylvia Faber
22 novembro 2021
Gabrielle
21 novembro 2021

Weer even fantastisch als altijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

s
19 novembro 2021

Altijd lekker broodjes en ook altijd mooi op tijd

Manon Pol
14 novembro 2021

Zoveel keuze en alles is lekker 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

s
12 novembro 2021

Altijd lekker

Dave
11 novembro 2021

Heerlijke broodjes. Bezorging altijd tijdig. Perfect!

Sander Donker
11 novembro 2021

Wij hebben een Tritato en een Stokbroodje San Marco besteld. De Tritato was dik in orde, de San Marco daarentegen wat minder. Het broodje zou ook pepersaus moeten bevatten (wat het broodje net wat meer pit geeft). Helaas was de saus niet te vinden op het broodje.

Ingrid
8 novembro 2021
Anneke
8 novembro 2021

De broodjes waren anders van smaak dan ik gewend ben. Heel veel saus, minder vlees. Al met al wel een snelle bezorging en de broodjes warm.

Ricardo
7 novembro 2021

Altijd goed eten daar!

Jolanda Hamstra
6 novembro 2021

Twee broodjes besteld vanmiddag. Broodje clown power was goed en lekker. Bij het broodje warm vlees was het vlees waarschijnlijk te lang in de oven geweest. Erg hard wat jammer was.

Ingrid
4 novembro 2021
Laura
30 outubro 2021

Altijd heerlijke broodjes en op tijd klaar! Alleen waren ze de honingmosterd saus vergeten. De bestelling is jammer genoeg vaker niet compleet.

-
27 outubro 2021

Bezorging duurde een uurtje. Heerlijke warme broodjes!

E
21 outubro 2021

Jammer dat het pistoletje met het verkeerde beleg is geleverd (kaas ipv ham)

Amber
18 outubro 2021

Heerlijke broodjes, nog lekker warm bij aankomst! Sinds 1995 is Vittorio m’n favoriet en dat blijft zo :)

MB
12 outubro 2021

Besteld op een dinsdagochtend rond 11.00 uur. Rond 12 uur werden we gebeld, zou een storing zijn en daardoor zouden de bestellingen later binnengekomen zijn, prima. Overmacht. Moet kunnen. Ze zouden 2 broodjes zo spoedig mogelijk maken en bezorgen. Na ruim 35 minuten was het er nog steeds niet. Wij gebeld. Ja de broodjes waren klaar, maar er was geen bezorger. Zodra die terug was zou er bezorgd worden. Uiteindelijk nog eens 20 minuten moeten wachten en toen was het er eindelijk... Al met al smaakten de broodjes goed, maar wij vinden dat er op een dinsdagochtend ruim 55 minuten bezorgtijd nodig is best wel lang. (En dan het uur storing niet eens meegeteld.....)

Simon
8 outubro 2021
Ageeth
3 outubro 2021

Het pistoletje beenham viel redelijk uit de toon bij de andere broodjes, geen enkele garnering en de ham was op sommige plaatsen zelfs verbrand....de andere broodjes waren prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K.Jansen
1 outubro 2021

Snelle bezorging en heerlijke broodjes elke keer weer. Dank!

WB
1 outubro 2021
Britta Van Gelder
20 setembro 2021

Lekker eten en vriendelijke bezorger

PyraSied
15 setembro 2021

De broodjes waren zoals altijd erg lekker en goed verpakt. Ook de bezorgster was vriendelijk. Aanrader!

Jeroen Becker
14 setembro 2021

Broodje is niet vindbaar tussen de kip kerrie.

Margreet
13 setembro 2021
Danny Tency
29 agosto 2021
Jenny
29 agosto 2021

Super lekkere lunch gehaald: broodje pittige kip en kipsalade voor mijn vriend en mij. Erg van genoten. Snelle en heel vriendelijke bezorging! Helemaal tevreden

Shania
28 agosto 2021

Broodjes waren lekker! Alleen 1.5 uur wachten.

m
26 agosto 2021

Was super!

Margreet
26 agosto 2021

Snelle bezorging van heerlijke broodjes (1x panini caprese en 1x waldkornbol carpaccio) echt superlekker!

Z
22 agosto 2021
Machteld Dijkstra
13 agosto 2021
Bianca Jurna
11 agosto 2021

Heerlijk! Goed warm en snel bezorgd

Pietersma
23 julho 2021

Heerlijke broodjes, snelle bezorging, vriendelijke bezorger.

Joke
21 julho 2021

Zoals altijd, voortreffelijke broodjes. Perfecte bezorging, mooi binnen afgesproken tijd

Sietske
11 julho 2021

Heerlijke kippensoep,was goed warm.Lekker met stokbrood met kruidenboter. Als extra kreeg ik een flesje vers geperste sinaasappelsap. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon Keijzer
11 julho 2021
Jos
26 junho 2021

Broodje San Marco was zonder saus

saskia
20 junho 2021

Dit was de laatste keer dat ik hier iets bestel! Alweer zat er ongevraagd (en niet besteld) zontomaatjes op mijn broodje, veel zout, de stokbroodjes waren niet vers. Ik was de eerste keren steeds positief, maar dit is de derde keer op rij dat het niet goed is, dus ik bestel voortaan bij broodje Ben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin
5 junho 2021

Helaas een teleurstelling. Geen mosterd-honingsaus bij de Franse beenham en geen ketchup bij de panini meegeleverd. Ook de gratis verse jus ontbrak. Daarnaast was de smaak van de vleesjus vlak en zelfs met een vreemd smaakje. Niet wat we gewend zijn.

Michelle oud
2 junho 2021

Altijd rond de afgesproken tijd . Erg prettig gezien we bestellen op een zorglocatie.

saskia
30 maio 2021

zo jammer dit. Bestel je een stokbroodje rosbief waar geen zongedroogde tomaatjes op zitten, krijg je die rommel er ongevraagd toch op!! Zonde van mijn broodje, ik ben er woest over.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dk
24 maio 2021

Weer heerlijke broodjes, zoals we gewend zijn van Vittorio. We hadden alleen doorgegeven via de opmerkingen: warmvlees graag zonder ui. Helaas is dat niet goed doorgekomen.

Diety
22 maio 2021

Fantastische heerlijke broodjes gegeten erg lekker. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Nicky
19 maio 2021

Heerlijke broodjes. De bezorging mooi op tijd.

Frank
16 maio 2021

Alle voorgaande keren een prima ervaring, maar vandaag vonden wij het toch wat minder. Hoewel de Vittorio Cheese Steak staat aangemerkt als 2 pepers, was hij nu wel heel pittig. Het leek op een broodje met twee volledige Jalepeños erop. Hierdoor was hij alleen maar pittig en verder niet smaakvol. Beide broodjes hadden tevens minder vlees dan de vorige keer. Hopelijk hebben we meer geluk bij onze volgende bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
14 maio 2021

Heerlijke broodjes gehaald. En het was hartstikke druk maar ze waren netjes optijd klaar!!

Vincent
13 maio 2021

Geweldig zoals altijd. Op het werk voor 10+ man besteld, en het was weer heerlijk. Beste broodjeszaak in Leeuwarden!

Coby
8 maio 2021

Zoals altijd heerlijk! Wachten duurde wel lang, maar kwam precies overeen met de vooraf aangegeven tijd. Kortom, super!

Victoria
30 abril 2021

Heel lekker, maar broodje die ik bandaag had besteld was veel te klein, had erna nog trek, en wel duur voor dat broodjes. Maar de kip salade is wel super lekker en heel erg vullend

Nivo
29 abril 2021

Helaas soep niet gelijk ontvangen. Stokbrood wit besteld, bleek bij aankomst bruin te zijn.. Ondanks misschien drukte, tip: goed bestelling lezen en compleet bezorgen.

Joyce
27 abril 2021

Echt heerlijk!

Onbekend
27 abril 2021

Beste broodjeszaak uit Leeuwarden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

saskia
27 abril 2021

Viel me dit keer zwaar tegen, ik denk dat de zalm bijna op was, een stokbroodje zalm van 8.25, was karig belegd met zalm en rijkelijk met kruidenkaas, had voor dat geld wel andersom gemogen. de rest was weer prima zoals vanouds.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

pg
26 abril 2021
Hanneleen
26 abril 2021

De goed gevulde smoothie en de heerlijke broodjes vervulden een zalige picknick voor onderweg.

Lisanne Strampel
23 abril 2021
Mabel
18 abril 2021

Netjes verpakt, stond op de bestelde tijd klaar en zoals vanouds erg lekker. 4 verschillende broodjes en allemaal top!

saskia
11 abril 2021

het was weer erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Krista
11 abril 2021

Brood was nat en ananas nog koud. Saus zat overal. Was deze keer echt niet zo goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bram
10 abril 2021

Tuna melt is goeie

Hutting Natuursteen
9 abril 2021

Het eten is altijd top. Normaal is de bezorging ook altijd goed verzorgd, maar net deze keer duurde het iets langer, maar geen probleem hoor.

martin
8 abril 2021
ABC auto's
2 abril 2021
Marjanne
31 março 2021

Heerlijk broodje en heerlijke salade

Onbekend
28 março 2021

Super lekker aanrader !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

saskia
28 março 2021

Het was weer supergeweldig, lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marleen
26 março 2021
afke
26 março 2021

Laat me eens wat schrijven: We genieten vrijwel elke vrijdag van jullie heeeeerlijke broodjes! Een ware traktatie en goed prijs-kwaliteitverhouding. :-)

Anja
24 março 2021
Ingrid
11 março 2021

Broodjes zijn altijd rijk belegd. Italiaanse bol carpaccio heeft een extra horizontale doosnede met beleg, my favorite ❤️

Joke
10 março 2021

Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

Gjalt
8 março 2021
saskia
7 março 2021

Het was weer geweldig lekker, maar weet je wat ik wel jammer vind? Die Coronabijdrage van 3 euro, ik vind het een heel bedrag, ik wil best bij elke bestelling een euro doen, maar nu kan ik niet zelf een bedrag invullen, dus geef ik ook niets, maar verder zijn de broodjes altijd geweldig!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
5 março 2021

Altijd goed!

Actief Techniek
4 março 2021

super lekkere warme broodjes, mooi op tijd bezorgd.

Kitty
3 março 2021

Super broodjes. Dit keer een half stokbrood Gyros en een half stokbrood Vittorio besteld. Was echt heerlijk. Elke keer weer een feestje.

Simon Leuschel
3 março 2021
Sandra
2 março 2021
Jo
2 março 2021

Vlotte bezorging en het was weer verrukkelijk!

saskia
28 fevereiro 2021

Ik geloof dat ik elke keer hetzelfde schrijf, want ik kan niet anders zeggen dan: Wat zijn de broodjes overheerlijk. Vorige keer was een foutje gemaakt, dat werd keurig opgelost, dus alleen maar dikke tien plus!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janneke
26 fevereiro 2021

Met het gezin besteld. Met natuurlijk de guilty pleasure clown power. Overheerlijk als altijd, ruim belegd met de lekkerste kipkerrie die er is (bieze? Of andere?). Alles goed verpakt in alu en daarna in papier. Ik bestel altijd via eigen site, had deze keer alleen bijna de verkeerde omdat thuisbezorgd nu ook eentje heeft die er erg op lijkt. Keurig op tijd bezorgd.

Anoniem
23 fevereiro 2021

De broodjes zijn erg lekker en de bezorging is super vriendelijk en zeer op tijd

saskia
21 fevereiro 2021

het was weer top lekker, heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon Keijzer
18 fevereiro 2021

LEKKER!

Cristianne
17 fevereiro 2021

Waren weer lekkere broodjes, snel geleverd en goed warm. Goede aanvulling om een italiaanse bol half / half te kunnen bestellen.

Anne Jan
17 fevereiro 2021

Bezorging was iets later dan verwacht en stond op een andere plek dan in de toelichting beschreven. Broodjes was super, heerlijk en warm!

saskia
14 fevereiro 2021

echt heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vries
14 fevereiro 2021
Chantel
13 fevereiro 2021

Was weer heerlijk 😋

Johnny
12 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Als vanouds genoten van de San Marco en Clown Power! Ook de smoothie was erg lekker! Bezorging was ook precies op tijd.

saskia
7 fevereiro 2021

het was weer heerlijk, snel voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boonstra
5 fevereiro 2021

Top! Als je een lekker broodje wilt, maar dan écht lekker.. ga naar Vittorio!! Goede service en ook supervriendelijk personeel :) Wij bestellen altijd op de vrijdagmiddag met alle collega's.. hiermee luiden we het weekend alvast in. :)

Ageeth steringa
2 fevereiro 2021

Super goed bevallen. Heerlijk broodje en snel bezorgd.

saskia
31 janeiro 2021

dit is zeker voor herhaling vatbaar, heerlijke broodjes en salade

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabrine
27 janeiro 2021

Broodje en smoothie waren weer heerlijk, bezorging duurde alleen een uur. Normaal niet zo erg maar als je honger hebt dan duurt het lang :)

Romee
24 janeiro 2021
Magy Teixeira de Sousa
23 janeiro 2021

Heerlijk zoals altijd !!

Bram
18 janeiro 2021

6,50 voor een croissant gaat te ver...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
17 janeiro 2021

Lekkere broodjes en snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
15 janeiro 2021

Stokbroodje carpaccio.... ZO LEKKER!

Katja Appeldoorn
12 janeiro 2021

Was meer dan lekker, zoals altijd!

Marvin
10 janeiro 2021

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
8 janeiro 2021

Heerlijke broodjes en verse sapjes

NIVO
7 janeiro 2021

De prijs/kwaliteit verhouding is ten opzichte van 2020 achteruit gegaan. De prijzen zijn erg hoog ten opzichte van het broodje. De halve stokbroden zijn inmiddels ook anders geworden? Kleinere variant? De prijzen zijn in 2020 eveneens (stilletjes) verhoogd, transactiekosten voor het betalen met I-deal....

Simona
6 janeiro 2021

Iedere week weer heerlijke broodjes! Ook de bezorging is mooi op tijd en vriendelijk.

Michel
2 janeiro 2020
Ellen Draaisma
30 dezembro 2020

Altijd op de afgesproken tijd. Super lekker!

Akke
29 dezembro 2020

Heerlijke lunch gegeten. Hartelijke bezorging.

Sikkema
26 dezembro 2020

8 broodjes in een veel te grote doos, waardoor alles verschoven was. Alles lag er half af waardoor ook kip kerrie/filet American op alle pistoletjes zat.

Thomas en Saakje Zijlstra
26 dezembro 2020

Goh, wat weer heerlijk en vers!

Stephanie
24 dezembro 2020
René
23 dezembro 2020
Peter
21 dezembro 2020
Symon
20 dezembro 2020

Prima voor elkaar. Zoals we gewend zijn wanneer we daar zitten 😀

Thomas en Saakje Zijlstra
20 dezembro 2020

Het was weer geweldig lekker, hartelijk dank. We hopen dat jullie snel weer open mogen dan komen we weer gezellig langs in de croissanterie.

Saakje Zijlstra
12 dezembro 2020

Helaas ontbraken zowel de noten als de honing op het broodje Olde Dutch. Ik heb u ook een mailtje gestuurd hierover.

Nick Van Der Veen
9 dezembro 2020

Heerlijk gegeten

Erwin
4 dezembro 2020

Mooi op tijd, eten goed verpakt, waardoor het nog warm was en nog belangrijker het was heerlijk. Ga zeker vaker onze lunch hier bestellen.

Jolanda
3 dezembro 2020

Heerlijke broodjes. Echt mijn favoriet

EAM Netherlands
3 dezembro 2020

Een prima lunch met goed belegde broodjes. Ook keurig op de afgesproken tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Luik
29 novembro 2020

Heerlijk weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J. B.
28 novembro 2020

Altijd perfect! Elke zaterdag wordt dit onze standaard lunch. Wij zijn fan! Bezorgtijd is wel erg lang waardoor we maar extra vroeg bestellen.

Bron
25 novembro 2020

Altijd goed, vriendelijk en lekker!

...
24 novembro 2020
Harry Weij
20 novembro 2020

Top service gehad. Ze zijn altijd al professioneel en vooruitstrevend geweest en maken op die manier ook het beste van de huidige situatie waar wij allemaal in zitten. (Je hebt natuurlijk wel mega veel mazzel als je de faciliteiten voor een afhaalloket al in je pand hebt zitten :-) )

Jo Kloppenburg
20 novembro 2020

Lekker, op tijd. Lekker flesje sap, zomaar erbij. Prima service!

Grejanne
19 novembro 2020
Martin Zeijlemaker
19 novembro 2020

Echt een aanrader, heerlijk!!!

de Vries
18 novembro 2020

De smaak is heerlijk en de bezorging vlot. Helaas wel een verkeerd Soort broodje Ontvangen. Had Waldkorn besteld en kreeg Italiaanse bol.

Ronald
17 novembro 2020

Zoals gewoonlijk weer superlekker! Dikke aanrader dit broodjeshuis. In coronatijd afhalen en bezorgen.

Ellen
16 novembro 2020

Zoals altijd waren de broodjes fantastisch! Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Sietske
16 novembro 2020

De mosterdsoep was lauw/koud,heb het moeten opwarmen.De rest was verder prima

Jan Broekroelofs
8 novembro 2020

Heerlijk broodje zelfs tot in de keuken bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.